Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Ανακοινώσεις

 

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας Νικόλα Παππά για την τεράστια επιτυχία του στο Πανεπιστήμιο Universitat Mozarteum, στο Σάλσμπουργκ της Αυστρίας!

Ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στην Α’ Γυμνασίου

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών/τριών που εισάγονται στην Α΄ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2018-2019 να προσέλθουν στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων από 1-8 Σεπτεμβρίου 2018, για να παραλάβουν σχετικό Υπηρεσιακό Σημείωμα για τη διαδικασία μετεγγραφής τους (τηλ. επικοινωνίας 2431074471).


Ανακοίνωση-Ανανέωση Εγγραφής στο Γυμνάσιο

Παρακαλούνται  οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Γυμνασίου (Β΄ και Γ΄ τάξη) για την ανανέωση της εγγραφής των  μαθητών/τριών να υποβάλουν  Υπεύθυνη Δήλωση στο Σχολείο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων (11 Σεπτεμβρίου 2018), τηλ. επικοινωνίας 2431074471.


Ανακοίνωση-Εγγραφή Α΄ Λυκείου

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ Λυκείου για την εγγραφή των μαθητών/τριών: 1) να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση στο Σχολείο 2) να κάνουν Αίτηση εγγραφής 3) να προσκομίσουν την Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης και 4) να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή Πιστοποιητικό Δήμου στα Μητρώα του οποίου είναι εγγραμμένος ο μαθητής/τρια (τηλ. επικοινωνίας 2431074471).


Ανακοίνωση-Ανανέωση Εγγραφής στο Λύκειο

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Λυκείου (Β΄ και Γ΄ τάξη) για την ανανέωση της εγγραφής των μαθητών/τριών να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση στο Σχολείο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων (11 Σεπτεμβρίου 2018) και να προσκομίσουν την Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης (τηλ. επικοινωνίας 2431074471).


 

Επιστολή προς Γονείς και Κηδεμόνες

Δύο λόγια ...
sm_im21

 Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων (Γυμνάσιο - Λύκειο), είναι ένα προνομιακό Σχολείο που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που έχουν κλίση και ταλέντο στη μουσική, χωρίς να διαθέτουν απαραίτητα μουσικές σπουδές. Διαβάστε περισσότερα ...

Τα νέα μας