Μουσικό σχολείο Τρικάλων


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


2009-2010

Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από Aberg Γερμανίας 8/10/2009

Τσαβαλιάρεια 2009.Εκδήλωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων-Δήμος Πιαλείας. Συμμετείχε η παραδοσιακή ορχήστρα και χορωδία

100 χρόνια από τη γέννηση του Γ. Ρίτσου.
Μουσική συναυλία στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων στις 10/12/2009. Συμμετείχε η ορχήστρα ποικίλης Μουσικής του Ν. Κοφίνα και η χωροδία του Μ. Ζαχαρτζή. Υπεύθυνος κειμένων: Μ. Αγναντή και Α Αζέλης.

Εκδρομή στο Ισραήλ

Ιταλία 22-26/11/2009- Ευρωπαϊκό Πόγραμμα Comenius. Υπεύθυνη η κ. Ευαγγ. Σύρρου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παραδοσιακή ορχήστρα του Χρ. Κιτσόπουλου και την χορωδία των Δ. Κοσβύρα και Α. Ντίνα

Μουσική Βραδιά στο χώρο του σχολείου

Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό-Ερυθρός Σταυρός. 10 Φεβρουαρίου 2010
Επίσκεψη της Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα '' Νέοι σε Δράση'' του Ινστιτούτου Νεολαίας. Υπεύθυνος Προγράμματος: Β. Παπακώστας Δ/ντης του Σχολείου. 6ήμερη δραστηριότητα στη Delft Ολλανδίας από 5 εως 11 Μαρτίου 2010

Ενδοσχολικός διαγωνισμός ζωγραφικής

Με ευθύνη του καθηγητή Καλλιτεχνικών κ. Ιωάννη Μαυρικάκη διεξήχθη ενδοσχολικός διαγωνισμός ζωγραφικής με αφορμή την εκδήλωση της 21ης Μαρτίου 2010 για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Περιβαλλοντική στο πάρκο Ματσόπουλου

Εκδήλωση Αστρονομίας

To Σχολείο μας διοργάνωσε βραδιά αστρονομίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων στις 17 Απριλίου με κύριο ομιλητή τον διευθυντή του νέου ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Διονύσιο Σιμόπουλο με θέμα: Ο Άνθρωπος και το Σύμπαν. Στη συνέχεια για δύο εβδομάδες είχε την ευθύνη της έκθεσης στο Κουρσούμ Τζαμί σπάνιων αστροφωτογραφιών που διέθεσε το Ίδρυμα Ευγενίδου. Τα εγκαίνια της έκθεσης πλαισίωσε μουσικά ομάδα καθηγητών και μαθητών με μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Comenius μια ομάδα 5 μαθητών με 2 συνοδούς καθηγητές και με αρχηγό/ συντονίστρια κ. Ευαγγελία Σύρρου επισκέφτηκε τη Μάλαγα Ισπανίας από 24 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2010 με ενδιάμεσο σταθμό τη Βαρκελώνη.

Επίσκεψη Oλλανδών μαθητώντου Stanislascolleg στις 7/5/2010

Εκδήλωση αποχαιρετισμού τελειοφοίτων 19/6/2010


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού