Μουσικό σχολείο Τρικάλων


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


2014-2015

Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

12 Μαΐου 2015 - Συναυλία "Οι νότες λένε πάντα την αλήθεια". Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

5 Μαΐου 2015 - Συναυλία "Από την Σμύρνη ως την πόλη". Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

29 Απριλίου 2015 - «Ζώντας με έναν ποιητή». Στο πλαίσιο του μαθήματος της Λογοτεχνίας, η Αθηνά Γκάτσου-Κεφάλα, ανιψιά του ποιητή Νίκου Γκάτσου και σύζυγος του ποιητή Ηλία Κεφάλα συζήτησε με μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου για την ποίηση και τους ποιητές. Συντονίστριες εκπαιδευτικοί: Αλεξάνδρα Χιώτη, Γεωργία Κολοβελώνη.

24 Απριλίου 2015 - Το Σχολείο είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να γοητευτεί από τον ήχο, την ερμηνεία και την άψογη τεχνική ενός μεγάλου σαξοφωνίστα, του Michele D’ Auria, που έχει σαρώσει τα πρώτα βραβεία σε Διεθνείς Διαγωνισμούς Σαξοφώνου και έχει τιμηθεί από τη Προεδρία της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας.


21 Απριλίου 2015 - Με πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου, κ. Βασιλείου Παπακώστα, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική ενημέρωση των μαθητών της Α΄ Λυκείου για τη βία κατά των γυναικών από το Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων.

4 Απριλίου 2015 - Συμμετοχή μαθητών της Β' Λυκείου στο μαθητικό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας. Πολιτιστικό Πρόγραμμα "Το Θέατρο στο Ραδιόφωνο". Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Γεωργία Κολοβελώνη, Ιωάννης Σπυράκης, Αλεξάνδρα Χιώτη, Μαρία Τσαρουχά.

1 Απριλίου 2015 - Μουσικοθεατρική παράσταση "Ω γλυκύ μου έαρ" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Δείτε την πρόσκληση και την αφίσα εδώ. Δείτε το video της εκδήλωσης εδώ.
Δείτε σχόλια για την εκδήλωση εδώ.

20 Μαρτίου 2015 - Διεθνής ημέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων

17 Μαρτίου 2015 - Συμμετοχή μαθητών της Β' και Γ' Λυκείου στο Γ' Ποιητικό Συμπόσιο του 3ου Λυκείου. Συμμετέχοντες μαθητές: Αργυρίου Νίκος, Κούτσιας Χρήστος, Οικονόμου Ανδριάνα, Τσιγαρίδα Χαρά, Χαντζιάρα Φωτεινή. Συντονίστρια εκπαιδευτικός: Γεωργία Κολοβελώνη.

13 Μαρτίου 2015 - Σχολική εκδρομή της Α' και Β' Λυκείου στη Μακρυνίτσα Πηλίου και στον Βόλο

1 Μαρτίου 2015 - Συναυλία "Μουσικά Χρώματα". Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Δείτε το video της εκδήλωσης εδώ.

15 Φεβρουαρίου 2015 - Συναυλία "Μία μικρή αχιβάδα", Μάνος Χατζιδάκις
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αλεξίου Ελένη, Μανθέλα Μαρία, Μανωηλίδου Άννα, Μανωηλίδης Βλαδίμηρος, Μανωηλίδου Ιουλία

5 Φεβρουαρίου 2015 - Προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας "Φιλιά εις τα παιδιά". Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μαθητών και του κ. Βασίλη Λουλέ.

30 Ιανουαρίου 2015 - Κοπή Βασιλόπιτας με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου

22 Ιανουαρίου 2015 - Μπάσκετ Β φάση

25 Νοεμβρίου 2014 - Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών
Στα πλαίσια της παραπάνω ημέρας, ένα μέρος μαθητών από το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής υπό τη δ/νση του μαέστρου και καθηγητή μουσικής Ν. Κοφίνα πήρε μέρος στο πρόγραμμα των 3ήμερων εκδηλώσεων που οργάνωσε το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαίων

11 Σεπτεμβρίου 2014 - Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς
Δείτε εδώ σχετικό άρθρο του
trikkipress.gr



Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού