Μουσικό σχολείο Τρικάλων


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


2011-2012

Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

26 Ιουνίου 2012 - Τελετή Αποφοίτησης - Συναυλία Παραδοσιακής και Λαικής Μουσικής
Υπεύθυνοι καθηγητές: Κοσβύρα Μ., Κοσβύρα Δ., Μαυρικάκης Γ., Χονδρός Α., Στυλιανού Μ.

12, 13 Μαΐου 2012 - Θεατρική παράσταση "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε ... με τον Σαίξπηρ"
Οι μαθητές του Θεατρικού Συνόλου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μ. Μανθέλα έδωσαν στον Μύλο Ματσόπουλου δύο παραστάσεις.

10 Μαΐου 2012 - Συναυλία "Μια βόλτα στο φεγγάρι ..."
Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Τρικκαίων οι χορωδίες Ομοίων Φωνών της Φ. Φροξυλιά και η Μικτή του Μ. Ζαχαρτζή μαζί με την ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Ν. Κοφίνα έδωσαν συναυλία με θέμα "Μια βόλτα στο φεγγάρι…".
Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

30 Απριλίου 2012 - "Ενδοσχολική έκθεση ζωγραφικής"
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων με τον καθηγητή εικαστικών Η. Κοτσίρα επισκέφτηκαν το σχολείο μας και εξέθεσαν έργα ζωγραφικής.

30 Απριλίου 2012 - Ενημέρωση για θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Στις 30-4-2012 επισκέφτηκε το σχολείο μας, προσκεκλημένη της φιλολόγου κ. Α. Χιώτη, η κ. Δ. Καραμπατζάκη, υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ, με τη συνεργάτιδά της κ. Ε. Γεωργιάδη, οι οποίες ενημέρωσαν τους μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.


26 Απριλίου 2012 - "Αγαπώ και Προβάλλω τον Τόπο μου"
Συντονιστές εκπαιδευτικοί : Ευαγγελία Σύρρου καθηγήτρια Γαλλικών, Χρήστος Κωστάκης , Φυσικός

ΚΠΕ ΠερτουλίουΚΠΕ Τρικκαίων: Εκδήλωση βράβευσηςΚΠΕ Τρικκαίων: Εκδήλωση βράβευσηςΚΠΕ Τρικκαίων: Εκδήλωση βράβευσηςΚΠΕ Τρικκαίων: Εκδήλωση βράβευσηςΚΠΕ Τρικκαίων: Εκδήλωση βράβευσηςΚΠΕ Τρικκαίων: Εκδήλωση βράβευσηςΚΠΕ Τρικκαίων: Εκδήλωση βράβευσης

11 Απριλίου 2012 - Επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο και ανακύκλωση
Υπεύθυνες καθηγήτριες Α. Χιώτη, Α. Στουκογεώργου, Γ. Κολοβελώνη

5 Απριλίου 2012 - "Ηχούσα γέφυρα"
Το σχολείο μας φιλοξένησε την ομάδα "Ηχούσα γέφυρα". Εκτός από τη σίτιση το σχολείο μας έδωσε μια σύντομη ενδοσχολική συναυλία προς τιμή τους.

4 Απριλίου 2012 - "Συναυλία Συνόλων ευρωπαϊκής μουσικής"
Η ορχήστρα κλασικής μουσικής και σχήματα μαθητών έδωσαν ενδοσχολική συναυλία κλασικής μουσικής (Brahms, Vivaldi, Schumann, Bizet, Piazzolla, Piazzolla κ.ά.).

30, 31 Μαρτίου 2012 - Εκπαιδευτική εκδρομή σε Καστοριά - Φλώρινα
Υπεύθυνες καθηγήτριες: Α. Χιώτη, Α. Στουκογεώργου, Γ. Κολοβελώνη

30 Μαρτίου 2012 - Η Β΄ Λυκείου πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο και Σπέτσες με συνοδούς καθηγητές τους Β. Παπακώστα, Χ. Κωστάκη και Α. Τσιοτινού.

28 Μαρτίου 2012 - Δενδροφύτευση στο σχολείο
Στα πλαίσια του προγράμματος "Εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος", με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Α. Χιώτη, Α. Στουκογεώργου και Γ. Κολοβελώνη, πραγματοποιήθηκε, με την αρωγή και του επιστάτη Στ. Ζάμπρα, φύτευση δέντρων από τους μαθητές της Α' Λυκείου στον αύλειο χώρο του σχολείου.

22 Μαρτίου 2012 - Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο ΚΠΕ Περτουλίου - Τρικκαίων
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Ευαγγελία Σύρρου, καθηγήτρια Γαλλικών, Νικολέττα Σούλα, Πληροφορικός, Χρήστος Κωστάκης , Φυσικός

22 Μαρτίου 2012 - "Οι μαθητές διαμορφώνουν το σχολικό περιβάλλον"
Οι μαθητές του σχολείου υπό τις οδηγίες του διευθυντή κ. Β. Παπακώστα και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Α. Καραγεώργο και τον επιστάτη κ. Σ. Ζάμπρα προχώρησαν στη δεντροφύτευση, εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος και σπορά γκαζόν στο εναπομείναν τμήμα του αύλειου χώρου.

17 Μαρτίου 2012 - 1ο Βραβείο! Πανελλήνιος διαγωνισμός Γαλλοφωνίας
Το Σχολείο μας συμμετείχε με μία καλλιτεχνική δημιουργία 12μελούς ομάδας μαθητών στον Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο και στην Ελλάδα από τη Γαλλική Πρεσβεία σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Υπεύθυνοι καθηγητές: Ε. Σύρρου, Ο. Ευσταθιάδη και Χ. Κωστάκης

Τελετή βράβευσης, Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών Τελετή βράβευσης, Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών Τελετή Βράβευσης με την Καναδή τραγουδίστρια  Linda Thalie Τελετή Βράβευσης με την Καναδή τραγουδίστρια  Linda Thalie Τελετή Βράβευσης με την Καναδή τραγουδίστρια  Linda Thalie Τελετή Βράβευσης με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη Τελετή Βράβευσης με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη Τελετή Βράβευσης με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, πρόβα Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, πρόβα Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, πρόβα Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, πρόβα Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, εργαστήρι γκράφιτι Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, εργαστήρι γκράφιτι Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, εργαστήρι γκράφιτι Αθήνα 17 Μαρτίου 2012, εργαστήρι γλυπτικής Τρίκαλα Συνέντευξη Τύπου στο Σχολείο Τρίκαλα Συνέντευξη Τύπου στο Σχολείο Τρίκαλα, πρόβες - προετοιμασία Τρίκαλα, πρόβες - προετοιμασία Τρίκαλα, πρόβες - προετοιμασία Τρίκαλα, ηχογράφηση στο Στούντιο Τρίκαλα, ηχογράφηση στο Στούντιο Τρίκαλα, ηχογράφηση στο Στούντιο Τρίκαλα, γυρίσματα βίντεο-κλιπ Τρίκαλα, γυρίσματα βίντεο-κλιπ Τρίκαλα, γυρίσματα βίντεο-κλιπ Τρίκαλα, γυρίσματα βίντεο-κλιπ Τρίκαλα, 10-5-2012 Συναυλία  Τρίκαλα, 10-5-2012 Συναυλία

12 και 13 Μαρτίου 2012 - Διήμερη Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο ΚΠΕ Αράχθου
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Ευαγγελία Σύρρου, καθηγήτρια Γαλλικών, Χρήστος Κωστάκης , Φυσικός

10 Μαρτίου 2012 - "Η Γ' Λυκείου στη Σόφια και το Βουκουρέστι"
Η Γ΄ Λυκείου με συνοδούς τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Β. Παπακώστα και την καθηγήτρια κ. Α. Τσιοτινού επισκέφτηκαν τη Σόφια και το Βουκουρέστι.

25 Φεβρουαρίου 2012 - "Χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων"
Το σχολείο μας συμμετείχε με 14 μαθητικά μουσικά σχήματα.

24 Φεβρουαρίου 2012 - "Αποκριάτικο γλέντι"
Παραμονές αποκριών το σχολείο μας τίμησε τα λαϊκά έθιμα με έμφαση στην λαϊκή μουσική παράδοσή μας.

17 Φεβρουαρίου 2012 - Εκπαιδευτική επίσκεψη στη λίμνη Κάρλα
Υπεύθυνοι καθηγητές Α. Χιώτη, Α. Στουκογεώργου, Γ. Κολοβελώνη, Ε. Σύρρου, Χ. Κωστάκης, Ν. Σούλα

8 Φεβρουαρίου 2012 - "Διεθνές Μαθητικό Φεστιβάλ Χορωδιών Καρδίτσας".
Το σχολείο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Χορωδιών με τη Μικτή Χορωδία του Μ. Ζαχαρτζή και την ορχήστρα Ποικίλης μουσικής του Ν. Κοφίνα. Το φεστιβάλ έγινε υπό την αιγίδα της Δ/νσης Περιφέρειας Θεσσαλίας με παρουσιαστή τον Α. Κωστάλα.

5 Φεβρουαρίου 2012 - "Το ελληνικό τραγούδι στα χρόνια του Τσιτσάνη", Μουσική σύμπραξη του σχολείου μας με το "Μουσείο Τσιτσάνη".
Ομιλητές ο μουσικολόγος Μάρκος Δραγούμης και ο συγγραφέας Θεόφιλος Αναστασίου. Συμμετείχε η ορχήστρα ομοίων φωνών με τον καθηγητή Μιχάλη Ζαχαρτζή και ένα σύνολο κιθάρας με τον καθηγητή Γιάννη Μπέη.

31 Ιανουαρίου 2012 - Οι Εθελοντές Πύλης στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Χιώτη Αλεξάνδρα, Στουκογεώργου Αναστασία και Κολοβελώνη Γεωργία




27 Ιανουαρίου 2012 - Δενδροφύτευση στο σχολείο
Στα πλαίσια του προγράμματος "Εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος", με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Α. Χιώτη, Α. Στουκογεώργου και Γ. Κολοβελώνη, πραγματοποιήθηκε, με την αρωγή και του επιστάτη Στ. Ζάμπρα, φύτευση δέντρων από τους μαθητές της Α' Λυκείου στον αύλειο χώρο του σχολείου.




Δεκέμβριος 2011 - ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

Δεκέμβριος 2011 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
Υπεύθυνες καθηγήτριες: Κοσβύρα Μ., Κοσβύρα Δ., Αγναντή Μ.

Δεκέμβριος 2011 - ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
Τα μουσικά σύνολα Παραδοσιακής Χορωδίας και Ορχήστρας με μαέστρο τον καθηγητή μουσικής Χονδρό Αθανάσιο συμμετείχαν στον
Μύλο των Ξωτικών του Δήμου Τρικκαίων. Διδάσκαλοι της χορωδίας οι κκ Κοσβύρα. Επίσης πήρε μέρος μια χορωδία των ξενόγλωσσων τμημάτων και ένα σχήμα που έπαιξε ελληνική και ξένη Pop και Rock μουσική.

8 Δεκεμβρίου 2011
Υπεύθυνοι καθηγητές: Κοφίνας Ν., Ζαχαρτζής Μ., Παπακώστας Β., Χιώτη Α.
Μουσικό αφιέρωμα: 100 χρόνια Ν. Γκάτσος
Δείτε την Αφίσα εδώ



18 - 19 Νοεμβρίου 2011
Διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα, με επίκεντρο την περιήγηση στο κτίριο του Κοινοβουλίου, πραγματοποίησε η Τρίτη Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων στις 18 και 19 Νοεμβρίου.
Συνοδοί καθηγητές: Αγνάντη Μαρία, Τσιοτινού Αθανασία, Αζέλης Αγαθοκλής

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2011
Υπεύθυνοι καθηγητές: Ζέρβα Φ., Ζαχαρτζής Μ.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού