Νέα

Νοέμβριος 2016

  • Με φροντίδα των καθηγητών Μουσικής Γιώργου Παππά και Γιάννη Σπυράκη, βελτιστοποιήθηκε η στερεοφωνική αναπαραγωγή ήχου στον χώρο του Αναγνωστηρίου από κάθε πηγή (CD, κασέτες, δίσκους βινυλίου, Η/Υ), ώστε να μπορεί να καλύψει, με εξαιρετική ακουστική απόδοση, όλη την αίθουσα.
  • Το πλυντήριο αυτοκινήτων Βασίλειου Αγορίτσα διενήργησε αφιλοκερδώς τον βιολογικό καθαρισμό των υφασμάτινων καθισμάτων του Αναγνωστηρίου. Ευχαριστούμε τους αδελφούς Αγορίτσα, όπως και τη συνάδελφο (και μητέρα τους) Μαρία Πουλιανίτη, για τη μεσολάβηση.
  • Ολοκληρώθηκε, σχεδόν, η έκθεση των θαλάσσιων απολιθωμάτων.  (Στην φάση της συντήρησης – συγκόλλησης βρίσκεται το μεγάλο απολίθωμα ψαριού…).
                                                                                                                                    

Απρίλιος 2016

Ιανουάριος 2016

  • Η ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ (συμβατική και ψηφιακή) του υλικού της Βιβλιοθήκης συνεχίζεται… Επειδή όμως πρόκειται για αρκετά χρονοβόρο διαδικασία, θεωρήσαμε σκόπιμο να παρουσιάσουμε ένα πρώτο κατάλογο (του καταγεγραμμένου ενός τρίτου) των βιβλίων, με την ελπίδα να φανεί χρήσιμος σε κάποιο μαθητή ή καθηγητή που αναζητεί κάποιο συγκεκριμένο έργο.  (Δέστε τον στο μενού: ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ > ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ)

Δεκέμβριος 2015

  • ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ στο μενού της Βιβλιοθήκης το υποθέμα “Προσφορές”, με την καταχώρηση των προσφορών των τριών τελευταίων ετών. Δέστε το!
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με γοργούς ρυθμούς η ψηφιακή καταγραφή του υλικού της Βιβλιοθήκης, βάσει της οποίας θα γίνεται στο εξής ο δανεισμός και η επιστροφή των βιβλίων, αλλά και η αναζήτηση και εύρεση κάποιου βιβλίου ή περιοδικού, ακόμα και από το σπίτι. Συμμετέχουν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου: Στέργιος Μπραζιτίκος, Δημήτρης Καραδήμας, Δημήτρης Σιαφαρίκας και Ηλιάνα Νικολάου.
  • ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ πυρετωδώς η έκθεση θαλάσσιων απολιθωμάτων (που φιλοδοξούμε ν΄ αποτελέσει κόσμημα για το σχολείο μας), με επιμέλεια των καθηγητών Θανάση Τσουκνίδα και Θανάση Βαγενά.
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ οφείλονται στους καθηγητές του σχολείου Πρόδρομο Κούκο και Νικολέττα Σούλα, καθώς και στον φοιτητή Ειρηναίο Τσουκνίδα, που βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην πιο εποπτική ταξινόμηση και παρουσίαση του υλικού της Βιβλιοθήκης.

Θ.Τ.