Βράβευση εκπαιδευτικών του Σχολείου μας σε ημερίδα του Υπουργείου Παιδείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Θερμά συγχαρητήρια στις συναδέλφους του Σχολείου μας, κ. Αλεξάνδρα Χιώτη, φιλόλογο και κ. Νικολέττα Σούλα, καθηγήτρια πληροφορικής, οι οποίες υπέβαλαν ψηφιακό διδακτικό σενάριο στην πλατφόρμα «Αίσωπος» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και στην αξιολόγηση των σεναρίων το σενάριό τους χαρακτηρίστηκε «Βέλτιστο» με τελική βαθμολογία ? 70 με άριστα το 100. Πιο συγκεκριμένα η κ. Χιώτη υπέβαλε σενάριο στο μάθημα των Λατινικών με τίτλο: «Διδάσκοντας παράλληλα λατινική γλώσσα και ρωμαϊκή ιστορία» και η κ. Σούλα υπέβαλε σενάριο στο μάθημα της Πληροφορικής με τίτλο «Σειριακή Αναζήτηση». Οι εν λόγω κυρίες συμμετείχαν σε εκδήλωση στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά την οποία βραβεύτηκαν όσοι συνάδελφοι βαθμολογήθηκαν για το σενάριό τους με τον χαρακτηρισμό «Βέλτιστο» από όλη την Ελλάδα.
Η διάκρισή τους προβάλλει το Σχολείο μας και μας κάνει υπερήφανους. Θεωρώ ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι ακόμα και σε καιρούς δύσκολους σαν τους δικούς μας υπάρχουν δάσκαλοι με πνευματικά ενδιαφέροντα, οι οποίοι δεν επαναπαύονται στη σιγουριά του δημοσίου τομέα και στη ρουτίνα της καθημερινής διδασκαλίας και της τάξης, αλλά αναζητούν νέους τρόπους πνευματικής ανέλιξης. Εύχομαι η επιτυχία τους αυτή να εμπνεύσει τους μαθητές μας και να τους ενθαρρύνει στις προσπάθειές τους.
Τα σενάρια μπορεί να τα μελετήσει κανείς στην πλατφόρμα «Αίσωπος», η οποία αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και αποτελεί ένα πρωτοποριακό ολοκληρωμένο εργαλείο Ανάπτυξης, Σχεδίασης, Συγγραφής, Αξιολόγησης και Παρουσίασης Ψηφιακών Διδακτικών Σεναρίων σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον στη διεύθυνση: http://aesop.iep.edu.gr/ .

Η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, Βασιλική Λύτρα