Τελετή Αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου 2023-2024

Μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της Τρίτης Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στις 20:30. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Η εκδήλωση άνοιξε με τη διευθύντρια του σχολείου κα. Γεωργία Κολοβελώνη, η οποία απευθύνθηκε στους απόφοιτους με λόγια ζεστά και εμψυχωτικά και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο στάδιο της ζωής που ανοίγεται μπροστά τους. Τόνισε την αξία της μουσικής και της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους.

Στη συνέχεια, χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρωτοσύγκελος Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης π. Αλέξιος Κανίνας,  ο σχολικός σύμβουλος φιλολόγων Τρικάλων κ. Αγαθοκλής Αζέλης και  η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Γεωργία Μπουλογεώργου. Κάθε ομιλητής μετέφερε τα δικά του μηνύματα αγάπης, στήριξης και ελπίδας προς τους απόφοιτους, επισημαίνοντας τη σημασία της συνέχισης των σπουδών και της ανάπτυξης των ταλέντων τους. Εκ μέρους των μαθητών μίλησαν ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου  Παύλος Κουβέλας και οι μαθήτριες Θεοδώρα Τσιούνη και Μάγδα Κίσσα.

Ακολούθησε η απονομή των απολυτηρίων στους απόφοιτους μαθητές, με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν θερμά σε κάθε απονομή.

Μετά την επίσημη τελετή, η βραδιά συνεχίστηκε στο προαύλιο του σχολείου με ένα γλέντι προς τιμήν των αποφοίτων. Η μουσική, τα τραγούδια και οι χοροί γέμισαν τον  χώρο, δημιουργώντας μια εορταστική  ατμόσφαιρα. Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί γιόρτασαν το τέλος μιας σημαντικής εκπαιδευτικής πορείας και την αρχή μιας νέας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της όμορφης εκδήλωσης και ευχόμαστε στους αποφοίτους μας καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Αυγέρης Τσιρώνης, ΠΕ79.01, Μουσικός