Βράβευση των μαθητών μας στον 4ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους

Βραβείο μελοποίησης ποίησης και ενορχήστρωσης σε μαθητές του Σχολείου μας

 

Στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Διαγωνισμό Μελοποίησης Ποίησης, Ενορχήστρωσης και Μουσικής  για Ταινία της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2016-2017, βραβεύτηκε ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Οι μαθητές συμμετείχαν στις δυο κατηγορίες του Διαγωνισμού (μελοποίησης και ενορχήστρωσης) και απέσπασαν το τρίτο βραβείο.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές της Β? Λυκείου Βάιος Κουκουλέτσος και Αναστάσης Τσιακμάκης μελοποίησαν και ενορχήστρωσαν το ποίημα της Μαρίας Πολυδούρη «Σ? έναν νέο που αυτοκτόνησε», με το οποίο συμμετείχαν στον διαγωνισμό, μαζί με μαθητές σχολείων από την  Ελλάδα και την Κύπρο.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στην Αθήνα και οι μαθητές παρέλαβαν το βραβείο από τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

 

Η σύνθεση της ομάδας που διαγωνίστηκε έχει ως εξής:

 

Βάιος Κουκουλέτσος: μελοποίηση ? κιθάρα

Αναστάσης Τσιακμάκης: μελοποίηση ? κιθάρα

Κωνσταντίνα ? Όλγα Κωτούλα: ερμηνεία

Νικόλαος Παππάς: πιάνο

Παρασκευή Γρηγορίου: βιολί

Δήμητρα Κωστίκα: φλάουτο

Χρυσοβαλάντια Δρούγκα: κιθάρα

 

Συντονίστρια εκπαιδευτικός: Γεωργία Κολοβελώνη

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ιωάννης Μπέης

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Ηχογράφηση: Ανδρέας Τσέγας

 

Η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές για τη διάκρισή τους και τους εύχονται να επιτυγχάνουν πάντα τους στόχους τους.