Διάκριση μαθήτριας στον διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου 2018

Διάκριση μαθήτριας στον διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου 2018

 

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια Χαρατσάρη Νικολέττα για τη διάκρισή της στον διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου, η οποία κατατάχθηκε 4η επιλαχούσα με βαθμό 17,5.

Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου και η διεύθυνση εύχονται στη μαθήτρια καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους στόχους και στις προσπάθειές της.

 

Παραθέτουμε το κείμενο το οποίο στάλθηκε στο σχολείο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ανακοινώνει την επιτυχίας της μαθήτριας Χαρατσάρη Νικολέττας.

 

«Αγαπητή κυρία Διευθύντρια,

Αγαπητή κυρία Κοτρώτσιου,

Αγαπητοί Καθηγητές, Αγαπητές Καθηγήτριες,


Σας συγχαίρουμε θερμά για την επιτυχία του Σχολείου σας!

 

Η  μαθήτριά σας Χαρατσάρη Νικολέττα συγκαταλέγεται ως 4η επιλαχούσα, με βαθμό 17,5, της προκριματικής φάσης του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου. Η μαθήτρια θα ειδοποιηθεί εγκαίρως σε περίπτωση ακυρώσεων από τους μαθητές της 15άδας.

 

Θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημασία της επιτυχίας αυτής, καθώς φέτος ο Διαγωνισμός σημείωσε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό συμμετοχών (524 μαθητές από 23 νομούς της χώρας).

Επίσης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία σας η οποία περιελάμβανε αρκετή και επίπονη δουλειά στο πλαίσιο της εθελοντικής συμμετοχής τόσο για την προετοιμασία των μαθητών όσο και για το απαραίτητο οργανωτικό μέρος της εξέτασης.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, απορία ή ενημέρωση, 

 

Με εκτίμηση,

Βερόνα Πέτρου

Γραμματειακή Υποστήριξη του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου,

Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών»