Αγιασμός – Πρώτη μέρα στο Σχολείο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού σχολείου Τρικάλων σας εύχονται   ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ    με υγεία και ασφάλεια!

      Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό σχολείο Τρικάλων τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 10:30 π. μ.. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 9:30 π.μ. , για να γίνει η κατανομή τους σε τμήματα, για να παραλάβουν τα διδακτικά βιβλία και την ατομική τους μάσκα και για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της εβδομάδας.
    Οι μαθητές μπορούν να έρθουν στο σχολείο με τα καθιερωμένα λεωφορεία τα οποία θα περάσουν από τις στάσεις μιάμιση ώρα αργότερα από το συνηθισμένο, ώστε να βρίσκονται στο σχολείο στις 9:30 π. μ. .Οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 12:15 μ. μ. με τα λεωφορεία.
    Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου θα έρθουν και εκείνοι στις 9: 30 π. μ. στο σχολείο είτε με  τα λεωφορεία, αν γνωρίζουν για κάποιο λόγο το δρομολόγιο και τη στάση τους, ή με τους γονείς τους. Η αναχώρηση από το σχολείο όλων των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί με τα καθιερωμένα σχολικά λεωφορεία στις 12:15 μ. μ. . Στο σχολείο θα φροντίσουμε να εξηγήσουμε στα “πρωτάκια” ποιο λεωφορείο θα χρησιμοποιούν, σε ποια στάση θα το περιμένουν και ποια ώρα τόσο το πρωί όσο και το μεσημέρι.
   Όλοι οι μαθητές οφείλουν να έχουν μαζί τους τα εξής:
  1. σχολική τσάντα για τα βιβλία
  2. ατομική υφασμάτινη μάσκα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας
  3. ατομικό μπουκαλάκι με νερό
  4. ατομικό απολυμαντικό, αν και υπάρχουν απολυμαντικά σε όλους τους χώρους του σχολείου (αίθουσες, κυλικείο, γραφεία κλπ) για καλύτερη εξυπηρέτηση των ίδιων των μαθητώνΑν κάποιος μαθητής δεν αισθάνεται καλά και είναι αδιάθετος, παραμένει στο σπίτι του. Τα βιβλία του θα κρατηθούν στο σχολείο και θα του δοθούν άλλη ημέρα.
    Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στα λεωφορεία και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σχολείου για μαθητές, καθηγητές, γονείς/κηδεμόνες και επισκέπτες.
    Στο σχολείο φοράμε τη μάσκα μας, κρατάμε αποστάσεις 1,5 με 2 μέτρα και πλένουμε συχνά τα χέρια μας με νερό και σαπούνι ή τα απολυμαίνουμε με απολυμαντικό.

Με εκτίμηση

Βασιλική Λύτρα
Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων