Συναυλία Μαθητών 21 Φεβρουαρίου 2023

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:30, στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε συναυλία μαθητών στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές όλων των επιπέδων (αρχάριοι και προχωρημένοι) που φοιτούν στα παραδοσιακά κρουστά, στο κανονάκι, στο παραδοσιακό βιολί και στο μπουζούκι. Ακούστηκαν τραγούδια από το πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό και λαϊκό ρεπερτόριο.
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, το κοινό έμεινε κατενθουσιασμένο με την επίδοση και την προσπάθεια των μαθητών ενώ, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πολλούς μαθητές ήταν η πρώτη φορά που παρουσίασαν δημόσια την προσπάθεια τους.
Υπεύθυνοι καθηγητές της εκδήλωσης ήταν οι: Καλατζής Κωνσταντίνος (παραδοσιακά κρουστά), Καλλιάρα Δήμητρα (κανονάκι), Καρακαλπακίδης Γιάννης (παραδοσιακό βιολί) και Τσιρώνης Αυγέρης (μπουζούκι). Επίσης, στην συνοδεία των μαθητών μπουζουκιού συμμετείχε ο καθηγητής κιθάρας Γεράσιμος Σιούρας.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές για την εμφάνισή τους και να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο Σχολείο μας.

Μουσικό Σχολείο Τρικάλων