Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024

Τελέστηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, με κάποια καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας και των δυσμενών συνεπειών της για την πόλη μας και για ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτη  π. Αλέξιο Κανίνα και τον π. Σπυρίδωνα Σπύρου, οι οποίοι τέλεσαν τον αγιασμό.

Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων κ.  Γιώργο Ζιώγα, ο οποίος μίλησε στους μαθητές μας, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας κα. Ρούλα Μίγκα, κ. Παναγιώτη Γεροκώστα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Απόστολο Νταλούκα, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, καθώς και όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, οι οποίοι ήταν παρόντες για να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά της πρώτης μέρας στο σχολείο.

Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή, δημιουργική και ήρεμη χρονιά. Η  σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται εξαιτίας της κακοκαιρίας.

 

Η διευθύντρια

Γεωργία Κολοβελώνη, Φιλόλογος, M.Ed., MA

και ο σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων