Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων στην κεντρική εκδήλωση για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη

Στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συμμετείχε χτες 17 Νοέμβρη 2023 το σχολείο μας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και έλαβε χώρα στην αίθουσα “Δημήτρης Καβράκος” του Πνευματικού Κέντρου της πόλης μας. Το σχολείο μας συμμετείχε με το Σύνολο Μοντέρνας Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Μπέη, με συμμετέχοντες καθηγητές την Τάνια Πάβλοβιτς, τον Κωνσταντίνο Γοράντη και τον Αποστόλη Καραδήμα. Οι μαθητές παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια αφιερωμένα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η καθηγήτρια του σχολείου μας Μαρία Αγναντή.
Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές του σχολείου μας για την άψογη εμφάνισή τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που τους καθοδήγησαν, ώστε να επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαίρουμε θερμά και τους μαθητές όλων των συμμετεχόντων σχολείων, του 1ου Λυκείου για την αφήγηση του χρονικού, του 3ου Λυκείου για την απαγγελία των ποιημάτων, του 7ου Λυκείου για την ωραία χορωδία του και του 4ου Πειραματικού Λυκείου για τα τραγούδια που παρουσίασε.
Ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχουμε στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση. Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα αρωγοί σε ανάλογες προσπάθειες, ώστε να συμβάλλουμε στη διατήρηση της μνήμης, η οποία αποτελεί πρωταρχική συνθήκη για την ιστορική μας ύπαρξη.
Η διευθύντρια
Γεωργία Κολοβελώνη, Φιλόλογος, M.Ed., MA