Επίσκεψη στο σχολείο μας του χορωδιακού συνόλου “ΓΙΑΣΕΜi” του Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Φωτογραφίες και video.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων, το χορωδιακό σύνολο “ΓΙΑΣΕΜi” του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, επισκέφθηκε το σχολείο μας. Η υπεύθυνη καθηγήτρια του εν λόγω συνόλου, κ. Χαλιάσα Σοφία, είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στο σχολείο μας και για αυτό ήταν μεγάλη συγκίνηση και από τις δυο πλευρές η συνάντηση στον ίδιο επαγγελματικό χώρο για ακόμη μια φορά.
Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, το οποίο αποτελείται από 42 μαθητές στο σύνολο, από α’ γυμνασίου ως και Γ’ Λυκείου, με υπεύθυνους την κ. Καλλιάρα Δημήτρα και τους κ. Καρακαλπακίδη Ιωάννη, κ. Λαζαρίδη Παναγιώτη και κ. Πασχαλίδη Πολέμαχο, υποδέχτηκε τους αγαπητούς μας επισκέπτες με μεγάλη χαρά παίζοντας παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα Χριστουγέννων. Στη συνέχεια οι μαθητές του Συνόλου «Βυζαντινός χορός», με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Δήμητρα Κοσβύρα και την κ. Μαρία Κοσβύρα τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα μαζί με το χορωδιακό σύνολο “ΓΙΑΣΕΜi”.
Τέλος, οι επισκέπτες του Μουσικού Σχολείου Λάρισας ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου μας και αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ έγινε η αρχή μουσικών συμπράξεων των δύο σχολείων.

Εκ μέρους του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων,
Η υπεύθυνη καθηγήτρια
Καλλιάρα Δήμητρα ΠΕ79.01