Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων στο Φεστιβάλ Οίνου και Μουσικής Trivino

Φωτογραφίες και video.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, μοίρασε χριστουγεννιάτικες ευχές και μελωδίες από παραδοσιακά κάλαντα στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.
Το εν λόγω σύνολο, το οποίο αποτελείται από 42 μαθητές, από την α’ γυμνασίου ως και την Γ’ Λυκείου, με υπεύθυνους την κ. Καλλιάρα Δημήτρα, και τους κ. Καρακαλπακίδη Ιωάννη, κ. Λαζαρίδη Παναγιώτη και κ. Πασχαλίδη Πολέμαχο, τραγούδησε και έπαιξε κάλαντα Χριστουγέννων στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα πλαίσια του Trivino: Φεστιβάλ Οίνου και Μουσικής 2023 υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, συμμετέχοντας στην έναρξή του, παρουσία του Δημάρχου Τρικάλων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του συνόλου παραδοσιακής μουσικής μαζί με τους καθηγητές τους έπαιξαν τα τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την αναμονή της ημέρας των Χριστουγέννων.
Το κοινό που παρακολούθησε την δράση, ενθουσιάστηκε με την παρουσία του μουσικού συνόλου, με το αποτέλεσμα από το ηχόχρωμα των ποικίλων παραδοσιακών μουσικών οργάνων, καθώς και με τις μελωδικές φωνές των μαθητών.
Τέλος, οι μαθητές απήλαυσαν την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ, ενώ τα σχόλια των πολιτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν άκρως θετικά.
Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024.
“…Σε όλους σας ευχόμαστε αγάπη, ειρήνη, υγεία,
καλή καρδιά, χαμόγελο και Θεία Ευλογία…”

Εκ μέρους του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων,
Η υπεύθυνη,
Καλλιάρα Δήμητρα, ΠΕ79.01