Παραλαβή δώρων από το κυνήγι του χαμένου θησαυρού

Φωτογραφίες!!!

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 με χαρά και ενθουσιασμό παραλάβαμε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Νίκο Σακκά τα δώρα μας, τρεις φορητούς υπολογιστές, τους οποίους κέρδισε ομάδα μαθητών του σχολείου μας που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, το οποίο διοργανώθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων στις 5 Ιανουαρίου 2024.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Σακκάς, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μιχάλης Λάππας και η εντεταλμένη Σύμβουλος Δημόσιων Σχέσεων κα Έφη Λεβέντη συνεχάρησαν τους μαθητές για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους.
Ο μαθητής του σχολείου μας Λάμπρος Λαμπρίδης, εκπροσωπώντας την ομάδα, έκανε λόγο για τον ενθουσιασμό με τον οποίο συμμετείχαν στη δράση, τονίζοντας ότι σημασία είχε η συμμετοχή και η βίωση της ομορφιάς του παιχνιδιού.
Τη χαρούμενη αυτή στιγμή μοιράστηκε μαζί μας η κα Ρούλα Μίγκα, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Τρικκαίων για την ευκαιρία της συμμετοχής και περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο κυνήγι θησαυρού!

Η Διευθύντρια
Γεωργία Κολοβελώνη
Φιλόλογος, M.Ed., MA