Επικράτηση στη Συναρπαστική Αναμέτρηση Μπάσκετ Μεταξύ Μουσικού Σχολείου Τρικάλων και 6ου Λυκείου Τρικάλων

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα μπάσκετ η ομάδα του σχολείου μας (Μουσικού Σχολείου) επικράτησε με σκορ 47-31 ενάντια στην ομάδα του 6ου Λυκείου, σε έναν αγώνα που κράτησε τους φιλάθλους σε αγωνία μέχρι το τέλος. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Μπάρας και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό φιλάθλων που είχαν έρθει από τα δύο σχολεία για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους.
Η ομάδα του σχολείου μας αν και μουδιασμένη στην αρχή, έδειξε αποφασιστικότητα καταφέρνοντας να προηγηθεί στο σκορ από νωρίς και να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Η άμυνα ήταν επίσης καθοριστική, καθώς κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες της αντίπαλης ομάδας σε πολλές περιπτώσεις.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες του 6ου Λυκείου έδειξαν μεγάλο πνεύμα αγώνα και αξιοσημείωτες στιγμές ταλέντου, παρά την ήττα. Η ομάδα τους πάλεψε με γενναιότητα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Το παιχνίδι ήταν ένας φόρος τιμής στο αθλητικό πνεύμα και στην αξία του σχολικού αθλητισμού, με τους νέους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εμπνέουν με το πάθος τους για το άθλημα.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και τον προπονητή της ομάδας μας κ. Στέργιο Τσέτη.

Πρόδρομος Κούκος
Καθηγητής βιολιού